Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Blog


De beste tuintegels voor weinig onderhoud

Lees welke tuintegels het minste onderhoud nodig hebben, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw tuin.

Lees meer


Bestratings begrippenlijst - Alle bestratingstermen uitgelegd

Ontdek de geheimen van bestrating met onze begrijpelijke begrippenlijst! Van trilplaten tot legpatronen, leer de taal van professionals en navigeer met vertrouwen door je project. Begin nu met transformeren!

Lees meer


Advies voor het betegelen van een kleine tuin: ruimte optimaal benutten

Advies voor het betegelen van een kleine tuin: ruimte optimaal benutten Heb je een kleine tuin en wil je niet inleveren op groen? In dit blog duiken we dieper in op het betegelen van kleine tuinen

Lees meer


Duurzaamheid en milieuvriendelijke keuzes voor tuin- en terrastegels

Ontdek hoe je met duurzame tuin- en terrastegels niet alleen een prachtige buitenruimte creëert, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Lees nu ons artikel voor praktische tips en inspiratie!

Lees meer


Cerasun Tuintegels: Verhoog de waarde van je huis met hoogwaardige sierbestrating

Ontdek hoe Cerasun tuintegels uw tuin en woning transformeren. Lees over de voordelen, installatie, onderhoud en inspirerende motieven. Verhoog de waarde van uw huis met Cerasun!

Lees meer


Winterklaar maken van je tuin: praktische stappen voor een bloeiend voorjaar

Ontdek hoe je jouw tuin optimaal voorbereidt op de winter met ons uitgebreide stappenplan. Van plantenverzorging tot bestrating, krijg alle tips om in het voorjaar van een gezonde tuin te genieten.

Lees meer


Hoe voorkom je groene aanslag en verkleuring van je terras- en tuintegels

Het kiezen van de juiste terrastegels is cruciaal om groene aanslag en verkleuring in uw tuin te voorkomen. Een zorgvuldige selectie zorgt voor een onderhoudsvriendelijke en duurzame tuin.

Lees meer


Voorkom en behandel gladde tuintegels voor een veilige tuin

Ontdek hoe je gladde tuintegels effectief aanpakt met onze expert tips. Praktische tips, natuurlijke oplossingen en professionele adviezen voor een veilige en plezierige tuin.

Lees meer


Koel blijven: De beste tuintegels die niet warm worden in de zon

Ontdek de ideale tuintegels die zelfs in de volle zon koel blijven. Leer alles over keramische tegels en andere materialen die hittebestendig zijn voor jouw buitenruimte.

Lees meer