Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Straatklinkers kopen

Bent u voornemens straatklinkers te kopen maar weet u niet zo goed welk product voor u het meest geschikt is? SlimBestraten.nl biedt u een uitgebreid assortiment straatklinkers met een eerlijke prijs. Straatklinkers kunt u kopen per m2, maar ook per pallet van 10m2. SlimBestraten.nl biedt ook straatklinkers te koop aan per 200m2. Heeft u een grote hoeveelheid straatklinkers nodig, dan profiteert u van een aantrekkelijke korting.

Straatklinkers leggen

Er zijn straatklinkers met diverse afmetingen te koop. De straatklinkers kunnen in verschillende patronen gelegd worden. Afhankelijk van hoe de straatklinkers gaat leggen, kiest u het formaat. Straatklinkers zijn in de basis rechthoekige stenen, maar om bij de afwerking van de randen tijd te besparen verkopen we ook vierkante exemplaren (halve straatklinkers). Deze afmeting is ook uitermate geschikt voor het leggen van straatklinkers in een halfsteensverband.

Alle soorten straatklinkers

Bij Slimbestraten.nl vindt u diverse gebakken straatklinkers in de kleuren rood, zwart, antraciet en grijs. Maar ook betonnen straatklinkers kunt u bij SlimBestraten.nl kopen. We hebben in ons assortiment zowel nieuw als gebruikt materiaal in diverse formaten zoals straatklinkers in waalformaat. Nieuw materiaal is niet eerder gebruikt en komt rechtstreeks vanuit de fabriek. Gebruikt materiaal is tweedehands, de maat kan in lengte, breedte en hoogte verschillen, maar het is zeker nog bruikbaar materiaal wat een sfeervol beeld geeft.

Voordelige en gebruikte straatklinkers

De voordeligste straatklinkers zijn gebruikte straatklinkers. Slimbestraten biedt oude straatklinkers te koop aan. Dit zijn feitelijk tweedehands producten en bieden een authentieke, nostalgische uitstraling. Deze straatklinkers zijn sfeervol en stralen historie uit. Is dat een look die u in uw tuin wenst te creëren? Informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare voorraad oude straatklinkers.

Waarom koopt u uw klinkers bij SlimBestraten.nl?

  • Met meer dan 7000 producten heeft u bij SlimBestraten.nl de grootste keuze straatklinkers
  • Wij bieden u de laagste prijs
  • Kortingen zijn mogelijk
  • Gemakkelijk online uw straatklinkers bestellen
  • Altijd deskundig advies
  • Snelle levering