Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Klinkers

Alle klinkers

Meer over Klinkers van Slim Bestraten

Soorten klinkers

Ben je op zoek naar klinkers voor je oprit, tuinpad of terras? Ontdek ons uitgebreide aanbod aan klinkers bij SlimBestraten. Wij bieden topkwaliteit klinkers en een snelle service. Maak je buitenruimte compleet met onze mooie klinkers. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Hoe kies je de juiste klinkers? We helpen je graag verder.

Materialen klinkers

  • Betonklinkers

    Betonklinkers zijn populair voor het bestraten van de oprit of het terras. Ze zijn ook uitermate geschikt voor tuinpaden. Vooral de dikker uitgevoerde betonklinkers zijn zeer robuust en kunnen gemakkelijk zware belasting aan.

  • Gebakken klinkers

    Gebakken klinkers staan bekend om hun duurzaamheid en slijtvastheid. Vuil hecht zich minder snel aan deze klinkers, wat ze een uitstekende keuze maakt voor een onderhoudsvriendelijke buitenruimte.

  • Natuursteen klinkers

    Voor een unieke en natuurlijke uitstraling van je tuinpad of terras, zijn klinkers van natuursteen een uitstekende optie. Deze klinkers zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals graniet of basalt.

Verschillende afmetingen klinkers

SlimBestraten biedt klinkers in diverse afmetingen. Zoek je grote klinkers voor een ruim terras? Wij hebben klinkers in het formaat 20x30 cm die perfect zijn voor het bestraten van grote oppervlakken. Deze grote klinkers kunnen ook gebruikt worden om een bijzonder tuinpad te creëren. Combineer deze klinkers met een kleiner formaat, zoals 10x10 cm, voor een interessante variatie in je bestrating.

Voor een meer gangbare maat klinker kun je kiezen voor het formaat 15x15 cm. Dit is een veelgebruikt formaat, waardoor wij een brede selectie aan materialen kunnen aanbieden.

In het formaat 20x20 cm hebben we prachtige gebakken en natuurstenen klinkers beschikbaar. Neem ook een kijkje als je op zoek bent naar een ander formaat; in onze collectie vind je waarschijnlijk wat je zoekt!

Een variëteit in kleuren klinkers

Populaire kleuren voor paden en terrassen zijn grijs en antraciet. SlimBestraten heeft een uitgebreid assortiment waarin deze kleuren veelvuldig voorkomen. Wil je een kleurrijk resultaat? Wij hebben ook rode, gele of blauwe klinkers.

Recentelijk zijn ook klinkers met een houtlook erg populair. Deze klinkers zijn zo vervaardigd dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout, wat ze een stevige en schadebestendige keuze maakt. Gecombineerd met bijvoorbeeld een houten pergola, zorg je voor een sfeervolle landelijke uitstraling.

De prijs van klinkers: ook een ruim assortiment betaalbare klinkers

Wij hebben voor ieder budget passende klinkers. Zoek je voordelige klinkers, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat SlimBestraten grote partijen klinkers opkoopt, kunnen we vaak tegen scherpe prijzen aanbieden. Hierdoor kun je bij ons terecht voor outlet prijzen.

Daarnaast hebben we regelmatig zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Zo verkopen wij bestrating al vanaf een prijs van €2,95.

Klinkers reinigen

Benieuwd hoe je de bij SlimBestraten gekochte klinkers schoonmaakt? Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Om klinkers mooi te houden, is het voldoende om ze regelmatig te borstelen met een zachte borstel en water. Het is ook belangrijk om de klinkers vrij te houden van organisch vuil, zoals bladeren en vogelpoep. Blijft dit liggen, dan kunnen er hardnekkige vlekken ontstaan die lastig te verwijderen zijn. De beste manier om dit te voorkomen, is door regelmatig organisch vuil te verwijderen.

Voor een grondigere reiniging kun je het beste speciale onderhoudsproducten gebruiken. Er zijn producten voor het verwijderen van kalkuitslag, cementresten, bruine vlekken, groene aanslag, en olie- of vetvlekken. Gebruik nooit zout of zuurhoudende reinigingsmiddelen, want deze kunnen de structuur en kleur van je klinkers aantasten. Ook het gebruik van een hogedrukreiniger is af te raden voor de levensduur van je bestrating.

Klinkers zelf leggen of laten leggen

Wij adviseren om een professionele stratenmaker in te schakelen voor het leggen van je klinkers. Hiervoor verwijzen we je graag door naar https://www.slimuitbesteden.nl/. Dit platform is opgezet door SlimBestraten.nl om het makkelijker te maken een betrouwbare en betaalbare specialist te vinden voor jouw project.

Klinkers direct kopen?

SlimBestraten heeft een uitgebreid assortiment aan klinkers. In alle materialen, kleuren, formaten en prijsklassen.

Ontdek het hele assortiment
Slim Bestraten is leverancier van