Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Bestelling wijzigen

Naar klantenservice

Het is mogelijk dat u een bestelling plaatst en dat u nog voor levering besluit dat u de order wilt wijzigen (bijvoorbeeld een ander product of andere hoeveelheden). Wij brengen in diverse gevallen kosten in rekening voor de werkzaamheden die nodig zijn om uw order aan te passen.

Nadat een bestelling geplaatst wordt en wij de aanbetaling ontvangen hebben, nemen wij een order in behandeling. Dat wil zeggen dat de order door heftrucks in zijn geheel klaargezet wordt voor verzending. Het klaarzetten van een order kan al gauw 20 tot 40 minuten in beslag nemen. De heftruckchauffeur zet de materialen apart neer, zodat de materialen voor u gereserveerd zijn. Als u uw order wijzigt, dan moeten deze werkzaamheden (deels) ongedaan worden gemaakt en nieuwe werkzaamheden verricht worden. Om die reden brengen wij wijzigingskosten in rekening.

De kosten bedragen â?¬ 50,- euro voor het verlagen van producthoeveelheden, â?¬ 50,- euro voor het wijzigen van de afleverdatum en â?¬ 65,- euro voor het bijbestellen van producten die vanaf een andere locatie geleverd moeten worden. Het bijbestellen van producten van dezelfde locatie en het verhogen van de producthoeveelheid zijn kosteloos.

Wilt u uw order wijzigen?

Voer uw bestelnummer en het e-mailadres waarmee u besteld hebt in bij de onderstaande velden. U kunt dan direct uw order wijzigen. U ziet ook direct of daar eventuele kosten mee gepaard gaan. Wij nemen de wijziging zo spoedig mogelijk in behandeling. Wij handelen orderwijzigingen niet telefonisch af.