Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

0 filters

Abbeystones, voor een tijdloze charme in je tuin

Abbeystones brengen een unieke sfeer en tijdloze schoonheid in elke tuin. Hun karakteristieke verouderde look maakt elke steen onderscheidend, alsof deze handmatig is bewerkt. Dit maakt abbeystones perfect voor allerlei tuinbestratingen. Zoek je een warme, traditionele uitstraling? Dan zijn abbeystones, in variërende formaten zoals de abbeystones 20x30x6 of in wildverband, een perfecte keuze.

Wat zijn abbeystones en hoe worden ze vervaardigd?

Abbeystones zijn stenen met een natuurlijk ogende, vierkante vorm, beschikbaar in diverse afmetingen. Ze ondergaan een speciaal verouderingsproces om ze hun authentieke uiterlijk te geven. Dit proces houdt in dat de stenen in een grote, horizontaal geplaatste trommel worden geplaatst, die langzaam draait waardoor de stenen tegen elkaar aan schuren. Dit zorgt voor een natuurlijk verouderde look. Eenmaal gelegd in je tuin, brengen ze de sfeer van lang vervlogen tijden terug en bootsen ze de uitstraling van oude, gebakken bestrating na.

Toepassingen van abbeystones

Abbeystones zijn zeer veelzijdig. Ze lenen zich uitstekend voor het aanleggen van terrassen, paden, maar ook voor opritten, dankzij de stevige abbeystones oprit variant. Deze stenen zijn onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit, wat ze ideaal maakt voor zowel privégebruik als openbare ruimtes.

Abbeystones voor sierbestrating

De diverse afmetingen van abbeystones, zoals de abbeystones zomerbont wildverband of de exclusieve excluton abbeystones nero, maken ze geschikt voor vele projecten. Of je nu een sfeervol pad wilt aanleggen of een uitnodigend terras; abbeystones bieden een oplossing. Overweeg ook de creatie van een abbeystones circle voor een opvallend en uniek tuinelement.

Formaten en kleuren abbeystones

Abbeystones zijn beschikbaar in verschillende maten, van klein tot groot, en in diverse kleuren zoals de warme abbeystones toscaans en de heldere abbeystones ivory. Dit brede aanbod maakt ze inzetbaar voor een verscheidenheid aan projecten, van opritten tot loop- en sierpaden.

Abbeystones van SlimBestraten

  • Breed assortiment in maten en kleuren
  • Authentieke uitstraling
  • Hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor diverse toepassingen
  • Comfortabel loopoppervlak

Ervaringen met Abbeystones van SlimBestraten

Jan de Boer:
“Ik ben erg tevreden met de abbeystones ivory voor onze nieuwe oprit. De kleur past perfect bij ons huis en de kwaliteit is top. De levering was snel en de service uitstekend. Echt een aanrader voor wie zijn tuin een authentieke uitstraling wil geven!”

Abbeystones aanschaffen?

Ben je op zoek naar abbeystones? Met ons uitgebreide assortiment vind je altijd een steen die bij jouw smaak past. Ontdek ons aanbod snel op SlimBestraten.nl.