Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Goedkope betontegels voor uw tuin terras of oprit kopen

Betontegels zijn een veel gekozen product voor bestrating van de tuin of het terras. Betontegels zijn daarnaast ook zeer geschikt voor de oprit. Vooral de dikkere varianten zijn erg stevig en kunnen een hoge belasting makkelijk verdragen. Daarnaast is beton vorstbestendig en zijn deze tegels vaak relatief goedkoop. Dus ook met een minder groot budget, kunt u een prachtig eindresultaat realiseren.

Ruim assortiment goedkope betontegels

De uiteindelijke kosten van een terras met betonproducten zijn afhankelijk van het type betontegel dat u uitkiest en de grootte van het terras. Bij SlimBestraten kunt u al over betonstenen beschikken vanaf een prijs van €12,95 per vierkante meter. Wanneer u op zoek bent naar goedkope betontegels, kunt u bij ons altijd slagen.

Populaire betontegels

Vooral betontegels in het formaat 60x60 zijn zeer in trek bij de klanten van SlimBestraten. Wij hebben hierbij de keuze uit verschillende diktematen en daarnaast kunt u kiezen voor een variant zonder of met facet.

Ook als u op zoek bent naar sierbetontegels met de afmetingen 50x50, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende varianten beschikbaar. Hoewel betontegels vaak aangeschaft worden in de kleur grijs, is dit formaat ook in de kleur rood te verkrijgen.

De volgende formaten kunt u ook terugvinden bij SlimBestraten:
Betontegels 30x30
Betontegels 60x40

Let altijd goed op welke diktemaat u nodig heeft! Voor een oprit raden wij vanwege de belastbaarheid altijd een hoogte van minimaal 6 centimeter aan.

Betontegels in de kleur antraciet zijn een van de meest gewilde producten uit onze webshop. Deze donkerdere variant van de betontegel geeft een chique uitstraling aan uw tuin.

Betonstenen

Naast het grote formaat betontegels, verkopen wij ook een kleiner formaat betonnen tuintegels: ook wel betonstenen of betonklinkers genoemd.

Betonklinkers zijn in tal van variaties beschikbaar. Zo hebben wij veel verschillende soorten afmetingen, kleuren en soorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor cobblestones, H-profielen, drainklinkers of bisschopmutsen.

Sierbetontegels als betonnen tegels of tuintegels

Met betonnen terrastegels kunt u alle kanten op. Tuintegels van beton zijn bijvoorbeeld prachtig te combineren met een bloembak vervaardigd uit lineablokken. Daarnaast kunt u een speels effect creëren door voor een combinatie van keramische en betontegels te gaan. Of kies er bijvoorbeeld voor om een deel van uw tuin met (kunst)gras te bedekken en een overdekt terras met sierbetontegels te realiseren. Er zijn tal van mogelijkheden bij SlimBestraten! Wij geven u graag dvies hoe u verschillende sierbetontegels kunt combineren.

Waarom betontegels kopen bij SlimBestraten.nl?

Kijk snel verder naar ons volledige assortiment betonnen sierbestrating. Bij SlimBestraten heeft u altijd voldoende keuze en kunt u terecht voor de beste en meest goedkope mogelijkheden.

  • De prijs die wij bieden is scherp vanwege het grote aantal restpartijen waarover wij beschikken. Bij SlimBestraten kunt u sierbestrating tegen de laagste prijs aanschaffen. Onze sierbestrating is al beschikbaar vanaf €4,95.
  • Wanneer u voor een voorradig product kiest en u de bestelling via Transport-op-maat laat bezorgen, kunnen wij de producten na ontvangst van uw betaling vaak al binnen 5 werkdagen leveren.
  • Met ons zeer grote assortiment, bestaande uit meer dan 7000 producten, hebben wij voor iedere klant ruim voldoende keuze.
  • Hoewel dat wij onze producten al tegen een zeer lage prijs aanbieden, is op een groot aantal van onze producten ook nog een korting mogelijk. Vraag een offerte aan, zodat wij u een nog scherpere prijs kunnen aanbieden.
  • Indien u nog niet zeker bent welke producten het beste bij uw tuin passen, kunt u altijd bij ons terecht voor gericht advies. Ons deskundige personeel helpt u graag om de juiste keuze te maken.

De prijs die wij bieden is scherp vanwege het grote aantal restpartijen waarover wij beschikken. Bij SlimBestraten kunt u sierbestrating tegen de laagste prijs aanschaffen. Onze sierbestrating is al beschikbaar vanaf €4,95 per m2.