Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Wat zijn getrommelde stenen precies?

Getrommelde stenen zijn stenen die kunstmatig met een machine zijn getrommeld om de stenen kunstmatig te verouderen, waardoor ze een mooie vintage look krijgen. Tijdens dit proces worden de scherpe randen en hoeken van de stenen lichtjes afgevlakt. De afwerking van de getrommelde stenen bestrating geeft uw oprit, terras of tuin een robuuste en authentieke uitstraling. Kiest u voor een ongetrommelde uitvoering, dan behouden de stenen hun moderne en strakke uitstraling.

Verschillende soorten getrommelde stenen.

Als u op zoek bent naar een vintage en antieke look voor uw oprit, terras of tuin, dan zijn getrommelde stenen een uitstekende keuze. De trommelstenen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en antraciet en daarnaast heeft u keuze uit verschillende formaten. Met deze keuze variatie kunt u uw tuin naar uw wensen inrichten. Daarnaast zijn de getrommelde stenen beschikbaar in wildverband en deze hebben niet altijd een vast legpatroon. Onze wildverbanden kunnen samenstellingen zijn van los geproduceerde producten. De tegels dienen daarom willekeurig gelegd te worden en zelf pas gemaakt te worden. De getrommelde stenen zijn leverbaar in: getrommelde stenen 15 x 15, getrommelde stenen 20 x 30, getrommelde stenen 10 x 10, getrommelde stenen 30 x 20, getrommelde stenen 15 x 20. U kunt de andere formaten bekijken in de filter opties op deze pagina.

Getrommelde stenen kopen voor uw terras, oprit en tuin.

Getrommelde stenen voor uw oprit, terras of tuin koopt u eenvoudig online bij Slimbestraten.nl. Ons gehele assortiment is te vinden op deze website, waardoor het kopen van sierbestrating en tuintegels gemakkelijk is. Wilt u de trommelstenen eerst komen bezichtigen, dan bent u van harte uitgenodigd in onze showtuin in Culemborg. Of u kunt contact opnemen via het contactformulier.