Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Kiezen voor keramiek

Keramische tegels hebben veel voordelen ten opzichte van andere tegels. Naast dat keramische tegels kleurvast zijn, zijn de tegels ook heel sterk. Ze zijn krasbestendig en vuil en vocht kan niet in de tegel trekken. Daardoor is het een heel duurzaam product.

Keramische tegels 90x90

Keramische tegels van 90x90 zijn vrij grote tegels. Kiezen voor een grote keramische tegel heeft enkele voordelen. Naast de hierboven genoemde voordelen van keramiek, hebben grote keramische tegels nog een aantal voordelen:

Keramische tegels van 90x90 cm maken uw tuin optisch groter

Door te kiezen voor grote keramische tegels van 90x90 cm lijkt uw tuin groter dan wanneer u kleinere tegels kiest.

Keramische tegels van 90x90 cm zijn sneller te leggen

Doordat het grote tegels zijn, gaat het leggen sneller. Er zijn minder tegels die gezaagd moeten worden en per tegel leg je natuurlijk een groter oppervlakte. Wel is het van belang dat de ondergrond goed vlak is.

Keramische tegels van 90x90 cm geven een stabiel oppervlakte

Als de tegels eenmaal liggen, liggen ze. De kans op verzakking of verschuiving is nihil. Daardoor geven de grote tegels een heel stabiel oppervlakte.

Keramische tegels 90x90 voor tuin of terras

Keramische tegels zijn buitengewoon sterke tegels. Hoewel ze met 2,3 of soms 4 cm dikte meestal dunner zijn dan bijvoorbeeld betontegels, zijn de keramische tegels veel sterker. Daardoor zijn ze prima geschikt voor buiten. Keramische tegels voor binnen zijn een stuk dunner, maar eventueel kunt u ook de buitentegels binnen gebruiken. Let wel op dat de tegels een stukje ruwer zijn dan de tegels voor binnen om uitglijden te voorkomen. Dit maakt ze wat lastiger schoon te maken.

Waarom uw keramische tegels 90x90 cm kopen bij SlimBestraten?

  • Met meer dan 7000 producten heeft u bij SlimBestraten.nl de grootste keuze
  • Wij bieden u de laagste prijs
  • Kortingen zijn mogelijk
  • Gemakkelijk online uw grote keramische tegels bestellen
  • Altijd deskundig advies
  • Snelle levering

Goedkope keramische tegels van 90x90 cm koop je bij SlimBestraten.nl

SlimBestraten.nl koopt grote partijen tegels in. Ook kopen wij grote restpartijen. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw bestelde producten meestal direct uit onze eigen voorraad leverbaar zijn, ook koopt u uw keramische tegels tegen de scherpste prijs.

Bestel uw 90x90 keramische tegels direct online

Bestel uw keramische tegels van 90x90 cm direct online en u heeft ze snel in huis; meestal heeft u ze binnen een week in huis. Wilt u eerst de keramische tegels zien? Kom dan naar onze showroom in Culemborg of Ede.