Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Redsun keramische tegels

Keramische tegels zorgen voor een luxe uitstraling in uw tuin. Een bijkomend voordeel is dat Redsun keramische tegels onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. Omdat de tegels dicht van structuur zijn, blijft vuil aan de oppervlakte en verkleuren keramische tegels niet. Ook zijn Redsun keramische tegels slijtvast en kleurvast.

Redsun smartton varianten

De Redsun Smartton collectie is er in verschillende varianten. Voor alle versies geldt dat het hoogwaardige sierbestrating betreft in de verschillende diktes en formaten en ze allen voorzien zijn van een strakke, geborstelde soft touch deklaag.

Kiest u voor de warme natuurtinten? Ga dan voor de Redsun Kilimanjaro, de Redsun Smartton Wave Mont Blanc of de Redsun Smartton Wave Sierra Madre. Wilt u liever achromatische kleuren gebruiken in uw tuin? Kies dan voor Redsun Smartton Amiata, Redsun Smartton Mount Everest of Redsun Smartton Matterhorn.

De Redsun Smartton collectie is beschikbaar in verschillende afmetingen; 30x20cm, 60x60cm of 120x30cm. Aan u de keuze!

Redsun keramische tegels kopen bij Slimbestraten

Redsun keramische tegels koopt u bij SlimBestraten.nl omdat u bij ons een uitgebreide Redsun assortiment kunt bestellen tegen een voordelige prijs. We zijn officieel dealer van Redsun. Bestel ze eenvoudig online!