Bestellijst

incl. BTW excl. BTW
incl. BTW

Veelgestelde vragen

Met meer dan 35.000 unieke bezoekers per maand krijgen wij met enige regelmaat dezelfde vragen. Om die reden hebben wij de veelgestelde vragen gebundeld op één centrale pagina.

Prijzen

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW of exclusief BTW?

Alle prijzen worden inclusief btw weergegeven.

Levering

Hoe gaat de levering van bestellingen in zijn werk?

Het levertraject van bestellingen verloopt als volgt:

1. U geeft bij uw bestelling aan welke leverdatum of leverweek uw voorkeur heeft.
2. De dag voorafgaand aan levering nemen wij contact met u op om het dagdeel van levering te bevestigen.

Alle overige informatie met betrekking tot de levering van orders leest u op de pagina Transport.

Is het mogelijk dat VoordeligeRijplaten.nl een product voor mij vasthoudt?


Als u interesse heeft in een specifiek product, maar dat product vooralsnog niet wilt laten leveren, dan kan VoordeligeRijplaten.nl de partij maximaal 14 dagen voor u vasthouden, mits u vast de helft van het aankoopbedrag aanbetaalt. Wilt u dat VoordeligeRijplaten.nl een specifiek product langer dan 14 dagen voor u vasthoudt, dan doen wij dat (in overleg), mits u de volledige aankoopsom betaalt.

Betaling

Is een aanbetaling vereist?

Ja, een aanbetaling is bij iedere order vereist. Uiteraard kunt u ook direct het gehele bedrag betalen. Lees de volledige uitleg op de pagina Betaling.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt op deze website een order plaatsen en die via iDeal, creditcard of overboeking betalen. Als u enkel een aanbetaling doet, dan kunt u de rest van het bedrag aan de chauffeur betalen. Let op: u kunt het openstaande bedrag met uw pinpas bij de chauffeur betalen (contanten worden niet geaccepteerd).

Kan ik pinnen bij de chauffeur?

Ja, als u alleen een aanbetaling hebt gedaan en dus nog een bedrag voor levering verschuldigd bent aan de chauffeur, dan kunt u bij de chauffeur met uw pinpas betalen. Contante betalingen worden niet geaccepteerd. Onze chauffeurs leveren uw order niet als u niet in staat bent om te betalen.

Ontevreden

Is het mogelijk om mijn aankoop in te ruilen?

Ja, in de meeste gevallen kunt u uw aankoop inruilen tegen een ander product. Een volledige uitleg staat op de pagina Aankoop inruilen. Let op: zodra u een product na levering in uw tuin verwerkt, vervalt de mogelijkheid om het product in te ruilen. U kunt alleen producten ruilen die nog verpakt zijn en nog niet gelegd zijn. U kunt uiteraard ook uw bestelling retourneren door gebruik te maken van uw herroepingsrecht zoals omschreven op

Hoe dien ik een klacht in?

Wij vinden een goede dienstverlening aan u als klant erg belangrijk. Toch kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent over een van onze producten of diensten. Via deze pagina kunt u hierover een klacht bij ons indienen. Voer a.u.b. uw bestelnummer en e-mail adres in. Gebruik hetzelfde e-mailadres waarmee u de bestelling heeft geplaatst. Zo kunnen wij uw bestelling opzoeken en uw klacht in behandeling nemen.

Klachten worden nooit telefonisch in behandeling genomen.

De bij ons ingediende klacht wordt binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht beantwoord. Als er meer tijd nodig mocht zijn voor de afhandeling van uw klacht, dan ontvangt u binnen deze 14 dagen een ontvangstbevestiging waarin de termijn wordt aangegeven wanneer u een inhoudelijke reactie van ons kunt verwachten.

SlimBestraten.nl streeft ernaar u binnen 48 uur een inhoudelijke reactie op uw klacht te geven. In die gevallen dat dit niet mogelijk is, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging met daarin aangegeven hoe de verdere procedure zal verlopen.
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Aankoop retourneren

Ik wil mijn product geheel retourneren. Kan dat?

Ja, u kunt op basis van het Herroepingsrecht of de Wet Koop op Afstand, uw product(en) retourneren. Lees meer over het retourneren van producten.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Bestellijst

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen